PINJAMAN BERLESEN YANG SEDIA MEMBANTU ANDA

Soalan Lazim

Bagaimanakah Pinjaman Peribadi berfungsi?

Pinjaman peribadi adalah sama seperti pinjaman bank lain. Anda memohon jumlah pinjaman tertentu dari kami untuk perbelanjaan yang anda perlukan atau inginkan. Jika permohonan pinjaman anda diluluskan,maka anda akan menerima jumlah wang sekali gus yang anda mohon dan kemudian bayar balik dalam ansuran bulanan yang ditetapkan,semua pinjaman tidak wajib settle dalam masa 60 hari ! Jumlah bayaran balik bulanan termasuk jumlah prinsipal ditambah yuran dan faedah bunga yang rendah,Pinjaman peribadi (personal loan) biasanya mempunyai tempoh pembayaran balik yang lebih pendek daripada jenis pinjaman lain,contoh  minimum 1 bulan hingga maximum 5 tahun. Oleh demikian kami yakin MBK Loan Malaysia akan menawarkan tawaran yang lebih istimewa daripada agensi pinjaman lain.

Kategori pinjaman peribadi yang ada di Malaysia?

Pinjaman Peribadi

 

Pinjaman peribadi boleh digunakan untuk apa-apa perbelanjaan peribadi dan tidak mempunyai tujuan yang ditetapkan. Ini menjadikan mereka pilihan yang menarik bagi orang-orang yang mempunyai hutang terkumpul, seperti hutang kad kredit, yang ingin mengurangkan kadar faedah mereka dengan memindahkan baki. Seperti pinjaman lain, istilah pinjaman peribadi bergantung kepada sejarah kredit anda.

Pinjaman Penyatuan Hutang

 

Pinjaman penyatuan hutang adalah sejenis pinjaman yang anda ambil untuk menyatukan atau menggabungkan lebih daripada satu pinjaman yang ada di bawah nama anda. Gabungankan semua hutang anda sekali.

Bolehkah anda memohon sekiranya anda mempunyai rekod CCRIS/CTOS/Rekod Kredit yang tidak baik?

Boleh ,  di MBK Loan selangor anda tidak perlu menyelesaikan bayaran tertunggak sebelum melakukan permohonan. Tak kira anda blacklist / CTOS / CCRIS anda juga layak memohon sebarang pinjaman peribadi personal loan dari kami .Kami akan menyedaikan penyelesaian yang terbaik untuk anda.