Modal Bintang Kaya

 

              Sdn Bhd

 

 

PINJAMAN BERLESEN YANG SEDIA MEMBANTU ANDA

Soalan Lazim

Bagaimanakah Pinjaman Peribadi berfungsi?

 Pinjaman peribadi adalah sama seperti pinjaman   bank lain. Anda memohon jumlah pinjaman tertentu   dari kami untuk perbelanjaan yang anda perlukan   atau inginkan. Jika permohonan pinjaman anda   diluluskan,maka anda akan menerima jumlah wang   sekali gus yang anda mohon dan kemudian bayar   balik dalam ansuran bulanan yang ditetapkan,semua   pinjaman tidak wajib settle dalam masa 60 hari !  Jumlah bayaran balik bulanan termasuk jumlah   prinsipal ditambah yuran dan faedah bunga yang    rendah,Pinjaman peribadi (personal loan) biasanya   mempunyai tempoh pembayaran balik yang lebih   pendek daripada jenis pinjaman lain,contoh   minimum 1 bulan hingga maximum 5 tahun. Oleh   demikian kami yakin Modal Bintang Kaya Sdn Bhd   Malaysia akan menawarkan tawaran yang lebih    istimewa daripada agensi pinjaman lain.

 Kategori pinjaman peribadi yang  ada di Malaysia?

 Pinjaman Peribadi

 

 Pinjaman peribadi boleh digunakan untuk apa-apa perbelanjaan peribadi dan tidak  mempunyai tujuan yang ditetapkan. Ini     menjadikan mereka pilihan yang menarik bagi orang- orang yang mempunyai hutang terkumpul, seperti hutang kad kredit, yang ingin   mengurangkan kadar faedah mereka dengan memindahkan baki. Seperti pinjaman lain, istilah   pinjaman   peribadi bergantung kepada   sejarah kredit anda.

 Pinjaman Penyatuan Hutang

 

 Pinjaman penyatuan hutang adalah sejenis pinjaman yang anda ambil untuk menyatukan   atau menggabungkan lebih daripada satu   pinjaman yang ada di bawah nama anda.   Gabungankan semua hutang anda sekali.

 

 Pinjaman Perniagaan Kecil (SME Loan , Business Loan)

 

 Pinjaman perniagaan kecil diberikan kepada usahawan dan bakal usahawan untuk   membantu mereka memulakan atau   mengembangkan perniagaan. Sumber terbaik   pinjaman usaha kecil adalah MBK Malaysia SME Loans, yang menawarkan berbagai   pilihan bergantung pada kebutuhan setiap bisnis.MBK Malaysia SME Loans berpusat di   puchong , selangor terdapat agent di Kuala   Lumpur , Selangor , Negeri Sembilan , Klang ,   Sunway , Rawang , Bukit Bintang , Subang .

Bolehkah anda memohon sekiranya anda mempunyai rekod CCRIS/CTOS/Rekod Kredit yang tidak baik?

 Boleh ,  di MBK Loan selangor anda tidak perlu menyelesaikan bayaran tertunggak sebelum melakukan permohonan. Tak kira anda     blacklist / CTOS / CCRIS anda juga layak memohon sebarang pinjaman peribadi personal loan dari kami .Kami akan menyedaikan       penyelesaian yang terbaik untuk anda.